Syystie_OH_2_Render_001

Syystie 10, Tapaninvainio, Helsinki

Asunto Oy Syystie 10

Viihtyisään Tapaninvainion kaupunginosaan osoitteeseen Syystie 10 on valmistumassa nyt syksyllä 2022 loft- henkisiä omapihaisia parvellisia yksiöitä. Yhtiö rakentuu siten, että asuntojen keskelle jää kaunis atriumpiha yhteiskäyttöön.

Palvelut ovat kävelymatkan päässä ja julkiset kulkuyhteydet ovat lähellä.

– 50 m Bussipysäkki

– 1,3 km Malmin juna-asema

– 550 m S-Market

– 1,1 km Prisma

– 500 m Pukinmäen peruskoulu

– 500 m Sairaala

Taloyhtiö rakentuu omalle tontille ja lämpenee maalämmöllä. Parkkipaikat sijaitsevat yhtiön edessä ja sähköautoilijoille on latausmahdollisuus.

Tämä koti ihastuttaa ainutlaatuisuudellaan. Loft-henkisen yksiön pohjaratkaisu on suunniteltu tehokkaaksi ja jokainen neliö on käytössäsi suuren parven ansiosta. Korkea huonekorkeus ( n. 3,6 – 4 m. ) ja suuret ikkunat tuovat tilantuntua sekä valoisuutta. Asunnossa on tyylikäs A La Carte-keittiö, Electroluxin kodinkoneet, ja kirsikkana kakun päällä on oma terassi ja piha.

Kylpyhuoneesta löytyy kaikki tarpeellinen kuten suihku, wc, peilikaappi valolla sekä varaus pesukoneelle. Valaistuksena kattoon upotetut led-valot.

Asunto Oy:n keskelle syntyy kaunis atriumpiha, jossa kauniina päivänä voit vaikkapa rentoutua, opiskella tai tehdä etätöitä. Yhteisiä tiloja yhtiössä ovat kiinteistövarasto, jätehuone, tekninen tila, ulkoiluvälinevarasto sekä 4 parkkipaikkaa, joista yksi on varattu liikuntaesteisille. Lisäksi pihalta löytyy hyötykasveja mm. pensasmustikkaa, herukoita ja raparperia, niitä voitkin käydä napostelemassa pikkunälkään satokaudella.

Vielä on muutamalle asunnon ostajalle koti vapaana! Mikäli kodin ostaminen ei ole ajankohtaista, mutta haluaisit vuokrata tästä asunnon laita viestiä meille, niin välitämme yhteystietosi vuokranantajille.

Ps. Tapaninvainio on vehreä pientalovaltainen asuinalue Pohjois-Helsingissä Vantaanjoen varrella.

Järjellä ja sydämellä

Hermanni Kärkkäinen

Ratio Kodit Oy

040 808 5423

hermanni@ratiokodit.fi

Previous
Next

Seuraa meitä myös

Kiinnostaako Syystie 10?

JAA TÄMÄ ILMOITUS