Kopio tiedostosta Kivensyrjä3_OH_001

Kivensyrjä 3, Tuomarila, Espoo

Kirvensyrjä 3 on osoite, minne on valmistunut kesällä 2023 9 asunnon rivitaloyhtiö luonnonläheiseen Espoon Tuomarilaan. Sijainti mahdollistaa sujuvan liikkumisen sekä julkisilla että omalla autolla. Koivuhovin juna-asema löytyy kävellen 750 metrin päästä sekä Tuomarilan asema 950 metrin päästä. Pienet ostokset hoidat helposti Tuomarilan Alepassa, joka sekin löytyy 800 metrin päästä.

Yhtiö lämpenee maalämmöllä ja aurinkopaneeleilla sekä kaikissa asunnoissa on suuri koko asunnon levyinen parveke. Rinnetonttia olemme hyödyntäneet siten, että asunnoissa A2-A9 on suuri omapiha, jossa pitää mukavasti vaikkapa grillijuhlat. Yhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, joten tonttiosuuden voi helposti lunastaa itselleen niin halutessaan.

Sisääntulokerroksessa ensimmäisenä huomio kiinnittyy vinoon sisäkattoon, jonka ansiosta huonekorkeutta on korkeimmillaan 3,4m. Eteisestä näkyykin koko asunnon läpi Tuomarilan metsäinen miljöö. Tilava olohuone yhdistyy A la Carte-keittiöön ja suureen koko asunnon levyiseen parvekkeeseen. Keittiön laadukkaat kivitasot tuovat arvokkuutta ja Electroluxin modernit kodinkoneet viimeistelevät kokonaisuuden. A2-A9 asunnoissa täältä löytyy myös kodin toinen kylpyhuone, joka tuo helpotusta varsinkin lapsiperheen arkeen.

A2-A9 asuntojen alakerrasta löytyy kodinhoitohuone, sauna, varasto, kaksi huonetta sekä käynti suurelle omalle pihalle ja terassille. Pihat avautuvat etelään ja ne ovat rajattu kauniisti pensailla.

Pihasuunnittelussa lapset on otettu hienosti huomioon ja pienimuotoinen golfin lähipeliharjoittelukin onnistuu. Yhtiön autokatos sekä parkkipaikat sijaitsevat yläpihalla ja sähköautojen lataus on mahdollistettu varauksin.

Kohde on RS-kohde ja RS-pankkina toimii Oma Säästöpankki Oy

KAIKKI KOHTEEN VISUALISOINNIT OVAT TAITEILIJAN NÄKEMYKSIÄ.

Vielä myymättä olevat asunnot selviävät alla olevista linkeistä. 

Oikotie

https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot?pagination=1&locations=%5B%5B24998,3,%22Kivensyrj%C3%A4,%20Espoo%22%5D%5D&cardType=100

Etuovi

https://www.etuovi.com/myytavat-asunnot?haku=M2021192625

Järjellä ja sydämellä
Hermanni Kärkkäinen
Ratio Kodit Oy
040 808 5423

hermanni@ratiokodit.fi

 

Previous slide
Next slide
Kiinnostaako Kivensyrjä 3?

JAA TÄMÄ ILMOITUS